Proslava dana PU ``Moje detinjstvo``

Predškolska ustanova „Moje detinjstvo“ obeležila je četiri godine svog postojanja. Program obeležavanja dana ustanove izveden je 11. decembra u vrtiću „Mali kapetan“ u prisustvu velikog broja zaposlenih, poslovnih saradnika i drugih zvanica sa kojima ustanova sarađuje. Prisutni su imali priliku da uživaju u pokretnim igrama koje su izveli mališani vrtića „Mali kapetan“, zajedno sa svojim vaspitačima. Pored toga, prikazani su filmovi kojima smo pokušali da dočaramo mali segment rada naše ustanove – aktivnosti iz redovnog vaspitno-obrazovnog rada, programa i projekata, izleta, letovanja i zimovanja dece, stručnog usavršavanja zaposlenih i drugih aktivnosti, koje su realizovane od osnivanja ustanove do danas.

Dan ustanove je prilika da se zahvalimo saradnicima,  roditeljima, pojedincima, ali i zaposelnima naše ustanove koji su dali svoj doprinos promociji i razvoju ustanove. Među zaposelnima bilo je onih koji su ostvarili pravo na jubilarnu nagradu, za godine provedene u ustanovi, kao i onih koji su stekli pravo na odlazak u penziju, tako da smo im se ovom prilikom zahvalili i uručeni su im prigodni pokloni.

Na kraju programa, pozorišna trupa vrtića „Poletarac“ izvela je pozorišnu predstavu „Rođendan“, koja je izazvala oduševljenje prisutnih.

Proslava dana ustanove nastavljena je u restoranu hotela „Morava“ u prisustvu velikog broja zaposlenih i saradnika.