Završna priredba predškolaca
PU ``Moje detinjstvo``

Tradicionalnom manifestacijom na spektakularan način ispraćena je još jedna generacija predškolaca.
Završna priredba PU „Moje detinjstvo“ održana je 24. maja 2018. Godine u Domu kulture. Priredbu je ove godine otvorio, svojim nastupom, hor vaspitača naše ustanove, što je ujedno i novina, a muzička pratnja na sceni bio je orkestar KUD „Abrašević“. Mališani, predstavnici svih vaspitnih grupa koje su to veče nastupale, su takođe bili deo sjajnog početka.
Na priredbi je učestvovalo 516 mališana iz 28 pripremnih predškolskih grupa (13 celodnevnog i 15 četvoročasovnog boravka). Oni su sa svojim vaspitačima nastupali u dva termina 17h i 19h.
Tema ovogodišnje priredbe „Svi treba da znaju šta drugarstvo znači“, bila je izazov za vaspitače, decu i roditelje. Kostimi, specijalno izrađeni samo za ovu priliku, odabir muzičkih numera, veština i sklad pokreta, kao i aplauzi, osmesi i po neka roditeljska suza radosnica, samo su deo predivne slike koja je krasila Dom kulture.
Deca su se na jedinstven način oprostila od vrtića, mesta sigurnog, zdravog i bezbrižnog odrastanja i sad kreću u jedan samostalniji život koji sa sobom nosi izvesne obaveze i odgovornosti . Na jesen ih očekuje škola, a mi im želimo mnogo uspeha.
Na kraju, ne trba izostaviti brojno osoblje koje je pomoglo da sve protekne savršeno, da scena i celo veče izgleda bajkovito.